Outsourcing partner

Instrumeter A/S er den danske industris professionelle outsourcing partner på elektronikområdet.

Vi er outsourcing partner for en række virksomheder inden for industrien i Danmark, som har valgt at udlicitere og derved overlade deres elektronikudvikling og elektronikproduktion til os. Vi har mangeårig erfaring i branchen og tilbyder ikke bare at udvikle samt producere din virksomheds industri PC’er, rugged PC'er og mobil PC'er på vores egen elektronikfabrik i Birkerød. Vi tilbyder også VMI lager(vendor managed inventory), lagerplads, finansiering samt løbende produktion over årene. Desuden holder vi os ajour med markedet og er derfor hele tiden up-to-date, når det kommer til nye komponenter m.v.

Din virksomhed får glæde af vores omfattende knowhow, hvis I vælger os som outsourcing partner.

Leveringssikkerhed

Vores kunder er primært kunder, der skal bruge serier på mere end 100 apparater. Instrumeter er en prisbevidst virksomhed, der altid for denne kundetype er i stand til at producere hårdføre industri-PC’er til konkurrencedygtige priser.

Gennem et outsourcing partnerskab kan vi være med til at sørge for, at vores kunder opnår størst mulig gennemslagskraft på markedet.

En outsourcing partner med fokus på kvalitet

Vi lever til hver en tid op til gældende normer, regler og lovkrav på området – det kan eksempelvis være i henhold til Reach, RoHS, Iso9001 og FDA.

Vores kvalitetsstyringssystemer er up to date. Og diverse myndigheder kontrollerer løbende, at arbejdet går som det skal, så du som kunde kan føle dig tryg ved at outsource din elektronikproduktion til Instrumeter.​

​Instrumeter A/S | Toftebakken 7 | 3460 Birkerød | Denmark | Phone +45 45 50 58 10 | Fax. 45 5​0 58 11 | mail@instrumeter.dk. | VAT 16992135